Zoekt u een kokend water kraan?

  Zoekt u een kokend water kraan?

  Zoekt u een kokend water kraan? Dan bent u bij Biolergarant aan het goede adres. Bij het bedrijf kunt u altijd rekenen op een betrouwbaar product. Het assortiment bestaat uit A-merken met een concurrerende prijs. Door deze prijzen is het bedrijf een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. 

  Kokend water kraan

  Wanneer u opzoek bent naar efficiency in de keuken dan is een kokend water kraan perfect. Met de kokend water kraan kunt u tijd besparen. De kokend water kraan heeft een drie in één technologie om direct kokend, warm of koud water te krijgen. Zo is de kokend water kraan perfect voor het bereiden van pasta of thee. De kokend water kraan is verkrijgbaar in verschillende materialen zoals:

  • RVS
  • Chroom

  De kokend water kraan is te verkrijgen in een ronde of vierkante vorm. Daarnaast is deze kokend water kraan te combineren met een energiezuinige boiler en veiligheid staat voorop. De kokend water kraan heeft een beveiligde  drukknop zodat de kraan nooit uit zichzelf kokend water kan geven. Dit maakt dat de kokend water kraan gebruiksvriendelijk is voor de gehele familie. De uitloop van de kraan blijft op een langere temperatuur waardoor deze altijd vastgehouden kan blijven. Daarnaast geldt voor 16:00 besteld? Dan heeft u de kokend water kraan de volgende dag in huis.

  Het is ook mogelijk om de kraan te laten installeren. Op de website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor installatie hulp. 

  Het bedrijf

  Om de beste kwaliteit te garanderen ontvangt u standaard drie jaar garantie op de aankoop. In het eerste jaar ontvangt u garantie op het arbeidsloon en de onderdelen. In de volgende twee jaar krijgt u garantie op de onderdelen. Daarnaast is het altijd mogelijk om de boiler voor reparatie te brengen of op locatie. Echter worden er dan wel voorrijkosten aan doorberekend. 

  Het bedrijf vind het belangrijk om een goed product af te leveren en de service steeds verder te verbeteren. Wanneer u niet tevreden bent over het product kunt u uw geld terug krijgen. 

  Daarnaast is het bestellen in de webshop heel eenvoudig. Wanneer u twijfelt is het mogelijk om een afspraak te maken voor de showroom. Hier kunt u het product bekijken en advies krijgen. 

  Wanneer de boiler op voorraad is, is het mogelijk om deze de volgende dag al te leveren. Hierbij geldt voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag versturen. Het is ook mogelijk om het product in de showroom af te halen, hiervoor maakt u een telefonische afspraak met een van de medewerkers. 

  Wilt u meer weten over de producten of een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Daarnaast kunt u informatie halen van de website of online een offerte aanvragen voor een aanschaf of professionele hulp. U kunt contact opnemen met het bedrijf door te bellen of door het sturen van een e-mail. Het bedrijf probeert om binnen twee werkdagen contact met u op te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om in het magazijn naar de producten te kijken en deze gelijk mee te nemen. Dit is doordeweeks mogelijk. 

  https://www.boilergarant.nl/l/daalderop-kokend-water-kraan