Zoekt u een filterzak?

  Zoekt u een filterzak?

  Zoekt u een filterzak? Dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd op gebied van gas- en vloeistof filtratie. Het programma in filters en filterhuizen is geschikt voor de industriële filtratie maar ook procesfiltratie. De microfiltratie is de kernactiviteit van het bedrijf, dit wordt dan ook met passie gedaan. 

  Het bedrijf is begonnen in 1998 met het oplossen van filtratie problemen, verbeteren van bestaande filterprocessen en dimensioneren van nieuwe processen. Sinds 2001 heeft het bedrijf zich toegespitst op advieswerk en leveren zo een breed scala aan procesfilters. Deze worden voornamelijk geleverd aan de voedings- en drankenindustrie, de bio-farmaceutische markt en industriële markten. 

  Het filterbereik wordt beperkt en hierdoor heeft het bedrijf een goede ervaring in het oplossen van filterperikelen. Mede hierdoor is het bedrijf gespecialiseerd in het geven van advies over het toepassen en gebruiken van de juiste filterhuizen en filterelementen. In dit advies wordt rekening gehouden met de wensen en de eisen van de klant. door de kennis kan er een optimale balans tussen kwaliteit en prijs ontstaan. Het bedrijf houdt voorraad van:

  • Filterkaars
  • Filterzak
  • Filtermodule
  • Persluchtfilter
  • Filterhuis

  Filterzak

  Als u opzoek bent naar een goed en betrouwbaar adres om een filterzak aan te schaffen, dan bent u bij Techno Filter aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van filtratieprocessen. Het bedrijf verkoopt de filterzak in allerlei poriegrootten, van 1 mïcron tot maar liefst 1800 mïcron. 

  De filterzak wordt gemaakt van diverse materialen, zodat er een filterzak geleverd wordt die past bij het filtratieproces. Daarnaast wordt er ook altijd gekeken naar de juiste aansluiting. Bij Techno Filter kunt u rekenen op de juiste filterzak. Daarnaast krijgt u ook advies over de filterzak. Een goed advies is er belangrijk, niet elke zak is geschikt voor elk doel. Voor elke vloeistof past een andere filterzak. Daarnaast zijn ze ook gemaakt van verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende materialen:

  • Polyester
  • Polypropyleen
  • Nylon
  • Nomex
  • PTFE

  Naast het gebruik van standaard filters voor vloeistof, lucht en andere gast toepassingen, heeft het bedrijf expertise om met de leverancier samen een op maat gemaakt product te ontwikkelen. Hierbij staat service en kennis op een hoog niveau, dit betekend dat de voorraad aanzienlijk wordt gehouden om de continuïteit in het proces te waarborgen. 

  Advies

  Techno Filter biedt u graag een gratis techno filter freescan aan. Deze scan is gericht op het optimaliseren van processen het verbeteren van de efficiency. Het helpt problemen te ondervinden en preventief te handelen. Maar ook om er achter te komen f uw filters optimaal presteren in gebruiksduur en gebruikskosten. 

  Bij de techno filter freescan gebeurt is heel simpel maar vraagt wel veel specialistische kennis. Het filtratieproces wordt in detail geanalyseerd, vervolgens wordt naar de mogelijkheden om de kwaliteit van het product te verhogen gekeken. Maar ook om problemen op te lossen en/of deze te voorkomen. Bij de scan gaat de aandacht vooral uit naar de verhouding tussen een potentiële verbetering en de terugverdientijd. Bij vele relaties heeft de scan geleidt tot een verhoging van productiecapaciteit en dus ook de efficiency. 

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met het bedrijf op of neem een kijkje op de website.