Wilt u een trendwatcher boeken voor een lezing?

  Wilt u een trendwatcher boeken voor een lezing?

  Ons bedrijf organiseert ieder jaar een evenement voor mensen die graag op de hoogte willen worden gebracht van de laatste trends binnen ons vakgebied. Wij vinden het belangrijk om nieuwe en vooral jonge mensen aan te trekken omdat wij het belangrijk vinden om met onze tijd mee te gaan. Bovendien vinden wij het belangrijk om jonge mensen te laten zien dat zij bij ons een plek kunnen vinden waar zij met hun ideeën terecht kunnen. Vandaar dat wij er altijd alles aan doen om ieder jaar een bekende trendwatcher uit te nodigen om voor ons een lezing te houden. Deze trendwatcher kan dan vertellen wat de ontwikkelingen zijn in ons vakgebied en hij of zij kan dan ook uitleggen wat hij of zij denkt wat er in de toekomst allemaal gaat gebeuren. Wij zijn daarom dit jaar gaan zoeken naar een trendwatcher die een breed publiek zou kunnen aanspreken. Wij hebben gekeken welke trendwatcher veel mensen zou aanspreken en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet op zoek konden gaan naar mogelijkheden om een goede trendwatcher te vinden. Wij hebben ook gekeken naar welke trendwatcher veel op televisie te vinden was en toen hebben wij uiteindelijk besloten dat wij Jesse van Doren graag wilden uitnodigen om een keer bij ons langs te komen om een lezing te geven. Wij hebben gekeken hoe wij hem konden bereiken omdat wij meenden dat deze trendwatcher waarschijnlijk heel druk zou zijn. Hij treedt namelijk op heel veel plaatsen op en het is daarom niet altijd eenvoudig om hem te kunnen boeken. Wij hebben even op zijn site jessevandoren.com gekeken om te zien of wij hem nog konden boeken op de datum die wij in gedachten hadden. Dat bleek het geval te zijn en dat vonden wij heel prettig om te merken. Wij hebben daarom meteen een boeking gemaakt want wij waren zeker dat deze trendwatcher ons goed van dienst kon zijn. Wij vonden het prettig om te merken dat wij meteen een bevestiging kregen van zijn management en wij waren blij dat wij deze interessante trendwatcher geboekt hadden voor ons evenement. 

  Deze trendwatcher boeit het publiek mateloos

  Wij zijn blij dat wij deze trendwatcher hebben uitgenodigd want hij heeft het publiek echt mateloos kunnen boeien. Wij hebben genoten van de informatie die hij allemaal aan ons gaf en wij waren onder de indruk van wat hij ons allemaal wist te vertellen. Over alle onderwerpen kon hij moeiteloos praten en het publiek kreeg uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij zijn daarom heel tevreden over de lezing van deze trendwatcher. 

  Bekijk de site ook een keer

  Mocht u Jesse ook een keer willen boeken, kijk dan ook een keer op de site van deze man. Hier kunt u:

  • Meer lezen over de mogelijkheden van deze man
  • Meer over Jesse lezen 
  • Een boeking maken 

  Wij kunnen Jesse van harte aanbevelen want hij is een heel goede spreker die ook nog eens heel veel verstand van zaken heeft. Kijk daarom snel een keer op jessevandoren.com om te zien of hij nog vrij is.