Wil jij ook een promotiefilmpje maken?

  Wil jij ook een promotiefilmpje maken?

  Wanneer je je product op een leuke manier onder de aandacht wilt brengen van de consument kan een promotiefilmpje maken soms de oplossing zijn. Maar hoe pak je dit aan? Er zijn veel dingen waar je aan moet denken, programma’s waar je mee moet werken en daarnaast moet je rekening houden met alle andere reclame en concurrentie waar je tegenop moet boksen. Het is dus lastiger dan het klinkt. Gelukkig bestaat er een bedrijf dat Donker Media heet. Je geeft het promotiefilmpje maken gewoon uit handen en zij doen met plezier het werk voor jou. Natuurlijk wel alles in overleg zodat het filmpje uiteindelijk helemaal naar jouw wensen en in jouw bedrijfsstijl is. Hierna kun je op een leuke en makkelijke manier de consument bereiken. Het kan gaan om je huidige klantenkring die je wilt laten kennismaken met een nieuw product of dienst, maar het kan ook gaan om het bereiken van nieuwe potentiële klanten zodat je je klantenkring kunt uitbreiden. Een promotiefilmpje maken is daarvoor de meest handige en leuke manier!

  In dit korte artikel zal ik meer vertellen over hoe een promotiefilmpje maken in zijn werk gaat bij Donker Media. 

  Hoe gaat een promotiefilmpje maken? 

  Een promotiefilmpje maken is voor jou misschien lastig, maar voor de professionals van Donker Media een fluitje van een cent! Het gaat als volgt in zijn werk:

  1. Allereerst zal er een overleg plaatsvinden waarbij aan jou heel veel vragen worden gesteld. Hiermee wordt zoveel mogelijk informatie verzameld die nodig is voor het schrijven van het script, de tekst die zal worden gebruikt in het filmpje. 
  2. Vervolgens wordt de illustratiestijl van de animatie in het filmpje bepaald en zal het script worden opgedeeld in verschillende scenes. In elke scene zal beschreven worden wat Donker Media gaat vormgeven. 
  3. Naar aanleiding van de verschillende scenes die uit het script voortvloeien zal een storyboard worden opgemaakt. Op een storyboard zullen alle belangrijkste scenes als een soort striptekening worden uitgetekend. Door middel van het storyboard krijg jij een goed beeld van hoe jouw promotiefilmpje eruit zal komen te zien en welke richting het op zal gaan. 
  4. Op basis van het storyboard en wat jij daarvan vindt zullen de specialisten van Donker Media een voorstel doen van de illustraties die zij willen gaan gebruiken in jouw promotiefilmpje. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel bij het promotiefilmpje maken. In deze stap wordt er namelijk gezocht naar de ideale mix van illustraties die bij de consument de gewenste emotionele reactie oproept en de kernboodschap zal ondersteunen. 
  5. Wanneer de illustraties zijn uitgezocht, kan het echt werk beginnen. De animatoren van Donker Media zullen er nu voor zorgen dat de stilstaande illustraties veranderen in geloofwaardige personages. 
  6. En last but not least zullen er geluidseffecten aan jouw promotiefilmpje worden toegevoegd om het geheel af te maken en bepaalde onderdelen van jouw boodschap extra onder de aandacht te brengen. 

  Waarom Donker Media?

  Goed, je wilt een promotiefilmpje maken, maar waarom zou je deze dan laten maken door Donker Media in plaats van door ieder ander willekeurig mediabedrijf? Dat zal ik je vertellen!

  Donker Media staat voor teamwork en niet alleen onderling binnen het team van specialisten. Het gaat ook vooral om teamwork met jou! Het gaat ten slotte om jouw promotiefilmpje maken. Jij staat van begin tot eind aan het roer en het hele filmpje wordt gemaakt naar jouw wens. Daarom hanteert Donker Media een persoonlijke aanpak waardoor er iedere keer weer een uniek promotiefilmpje ontstaat dat perfect past bij jouw onderneming. 

  Laat dus snel jouw promotiefilmpje maken door Donker Media!

  Lees meer…