Wat te doen bij haaruitval?

  Wat te doen bij haaruitval?

  • Geplaatst op: 14 april 2015 in Nieuws

  Heeft u ook last van haaruitval? Of heeft u zelfs de zeer zeldzame ziekte Alopecia? Dan kan dit soms voor behoorlijk wat problemen zorgen. Hoewel we natuurlijk prima zonder haar kunnen leven, is het voor veel mensen die hiermee te maken hebben toch geen pretje. Mensen kijken u aan op straat en wellicht houdt u er niet van om bijvoorbeeld te gaan zwemmen, omdat u uw pruik dan af moet doen. Haaruitval is kortom erg storend voor degene die er last van heeft. En daarom is het goed dat er de echt haar kliniek van MoveHs bestaat, waar u te allen tijde terecht kunt als u te maken heeft met haaruitval en hier op een constructieve wijze iets aan wilt doen. Wij kunnen er uiteraard niet voor zorgen dat u uw haren weer terug zult krijgen, maar wij kunnen wel bij u een speciaal op maat gemaakt haarstuk aanmeten. Wij zijn hierin gespecialiseerd en u kunt dit dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. En alleen daarom hebt u al geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij zijn er voor eenieder met haaruitval. Voor mannen is het natuurlijk de normaalste zaak van de wereld dat ze op een gegeven moment minder haargroei krijgen. Dit is een natuurlijk proces. En hoewel het normaal is, is het niet altijd even makkelijk om mee om te gaan. En als u nou een patiënt bent die aan een zeldzame haarziekte lijdt, dan wordt het helemaal moeilijk. En dan is het fijn dat de haarkliniek Move HS u te allen tijde bij wil staan in het omgaan met haaruitval. Wij hebben hier ontzettend veel ervaring mee en dat maakt dat wij u uitstekend kunnen helpen. Haaruitval kunnen wij zeker niet voorkomen, maar wij kunnen wel perfecte en goed passende oplossingen bieden in de vorm van op maat gemaakte haarwerken van echthaar. Klinkt dit goed en zou u hier wel wat meer over willen lezen? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daar wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

  Haaruitval? Kies voor een goed aansluitend haarwerk van MoveHs

  Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt al dat u geen enkele reden meer hebt om onze haarkliniek links te laten liggen. Juist als u last hebt van verregaande haaruitval, dan kunnen wij enorm veel voor u betekenen. Als u meer wilt weten over onze aanpak, dan raden wij u aan om even een kijkje te nemen op onze website movehs.nl. Hier vindt u namelijk alle achtergrondinformatie die u nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen. Aarzel daarom niet langer en surf snel naar onze site. Daar komt u meer te weten over haaruitval en wat u het beste kunt doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Er bestaan ziektes waardoor u helemaal geen haar meer over houdt. Ten eerste kan dit komen door bestraling bij de ziekte kanker. Ten tweede is het mogelijk dat u Alopecia heeft. In ieder geval is het belangrijk om er bij stil te staan dat haaruitval niet betekent dat het leven minder leuk hoeft te worden. Als u er bij haaruitval namelijk voor kiest om een perfect en naadloos op uw hoofdhuid aansluitend haarwerk aan te laten meten door een van onze specialisten, dan weet u zeker dat binnenkort weer met een gezonde haardos op pad kunt gaan. U kunt weer lekker naar feestjes en ook is het weer mogelijk om de wind door uw haren te voelen. En zeg nou zelf, dat zou toch geweldig zijn? Ga dus bij haaruitval niet bij de pakken neer zitten maar kies voor een van de haarwerken van Move HS. Daar zult u zich altijd beter door gaan voelen!

  Vol zelfvertrouwen de deur uit

  Bij mensen met haaruitval komt het vaak voor dat zij hun zelfvertrouwen verliezen. Zij durven veel minder goed naar een feestje te gaan en zo zijn er nog wel meer gelegenheden die zij vermijden. Maar dit is in feite nergens voor nodig, omdat de echt haar kliniek MoveHS.nl ervoor kan zorgen dat u een schitterend haarwerk van Europees of Chinees echthaar aangemeten krijgt. En dit is natuurlijk fantastisch! Wij hebben al vele patiënten uit het gehele land blij gemaakt met de beste haarwerken. Wij bewijzen dat haaruitval niet per se een probleem hoeft te zijn, omdat wij vele oplossingen aandragen. Hebt u eerst een goed advies nodig over wat u het beste kunt doen als u te maken krijgt met haaruitval? Ook dan staan wij voor u klaar om u van dienst te zijn. Onze vriendelijke, deskundige en begripvolle medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen via de volgende kanalen:

  • via de telefoon, als u graag direct contact wilt hebben
  • via de e-mail, als u dat prettiger vindt en niet zo’n beller bent
  • via het contactformulier op movehs.nl

  In ieder geval hopen wij zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden bij haaruitval. Laat het er dus niet bij zitten, maar laat direct iets van u horen om de opties te bespreken. Dan krijgt u binnenkort al een echt haarwerk aangemeten!