Waar vind ik een schoonmaakdienst?

  Waar vind ik een schoonmaakdienst?

  Niet iedereen heeft tegenwoordig nog tijd (en zin) om zijn eigen huis schoon te maken. Steeds vaker werken beide partners en als ze dan thuiskomen spenderen ze hun tijd liever aan de kinderen en wat ontspanning dan dat ze in huis aan de slag gaan. Dit is volgens het team achter iemand.nl heel goed te begrijpen. De meeste mensen houden namelijk niet van schoonmaken, en dus schakelen ze via iemand.nl een schoonmaakdienst in. Dit kan heel gemakkelijk via de website, door je gegevens en locatie in te vullen. iemand.nl showt je vervolgens een lijst met beschikbare schoonmakers in jouw regio of plaats, en daaruit kies je de voor jou geschikte persoon. Een schoonmaakservice inschakelen was nog nooit zo gemakkelijk! Bovendien is het online inhuren van een schoonmaker via iemand.nl stukken betrouwbaarder dan dat je via via iemand zoekt. Het team achter iemand.nl screent namelijk iedereen die zich aanmeldt als schoonmaker/schoonmaakster. Deze mensen werken als zzp-er en nemen hun vak als schoonmaker dus zeer serieus. Het is dus niet zomaar een kennis van een kennis die zwart wat bijverdient door her en der wat huizen schoon te maken. Op zich kan dat ook prima werken, maar als je echt een betrouwbaar persoon in huis wilt kun je beter gebruik maken van de schoonmaakdienst van iemand.nl. Dan weet je zeker dat deze persoon zijn werk serieus neemt en bovendien professioneel is gescreend op diens achtergrond en bijvoorbeeld werkverleden. 

  Zakelijke schoonmaakdienst inschakelen

  Je kunt natuurlijk via iemand.nl een schoonmaakdienst aanvragen voor jouw eigen woning. Je krijgt dan een schoonmaker over de vloer die elke week (of om de twee weken) jouw woning schoonmaakt op de manier die jij wenst. Maar wist je dat je via deze handige website ook een zakelijke schoonmaakservice kunt inschakelen? Dit kan bijvoorbeeld voor één van de volgende panden:

  • Kantoren en bedrijfspanden
  • Fitnessruimtes
  • Scholen en andere instellingen
  • Uw thuiskantoor
  • Restaurants en lunchrooms

  Voor alle bovenstaande opties kunt u via iemand.nl een schoonmaakdienst inhuren. Je bent dan verzekerd van een persoon die ten eerste betrouwbaar is, maar daarnaast ook genoeg ervaring heeft met schoonmaken en bovendien professioneel werkt. Deze persoon staat namelijk netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, waardoor hij/zij zich via de website van iemand.nl mag aanbieden als schoonmaker/schoonmaakster. Daardoor betaal je een vast uurtarief voor de schoonmaakservice, namelijk €24,50 per uur. Dit bedrag is altijd hetzelfde, dus je komt nooit voor verrassingen te staan als je jouw schoonmaakdienst inhuurt via iemand.nl.

  Professionele schoonmaker inhuren

  Als je dus online op zoek bent naar een professionele schoonmaakdienst kun je het beste even kijken op de website van iemand.nl. Daar vind je een groot aanbod met schoonmakers verdeeld over heel het land. Deze mensen zijn allemaal gescreend op hun ervaring en achtergrond, en dus weet je zeker dat je iemand in huis haalt die het werk goed doet en bovendien betrouwbaar is. Of het nu voor jouw zakelijke of privé-pand is, een schoonmaakdienst via iemand.nl komt indien gewenst eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Als je vind dat het klikt en deze persoon bevalt, dan heb je vanaf dat moment je eigen, vaste schoonmaker en hoef je dus niet meer zelf aan de slag met poetsen.