Uitvaartverzorging van Vredehof

  Uitvaartverzorging van Vredehof

  • Geplaatst op: 4 september 2015 in Nieuws

  Hoe treurig het ook is. Eens gaan we allemaal dood. De een iets eerder dan de ander, maar het is onoverkomelijk. Echter, hoe uw nabestaande uw overlijden ervaren kan heel verschillend zijn. Een mooi en eervol afscheid kan de pijn enorm verzachten. Goede uitvaartverzorging is daarom iets waar u zich mee bezig moet houden wanneer u nog in goede gezondheid verkeerd. Door alles helder en compleet te regelen zadelt u uw nabestaande niet op met veel werk om u het prachtige afscheid te bieden dat u en zij verdienen. Op www.vredehof.nl vindt u alle informatie die u nodig hebt voor een complete uitvaartverzorging. Er is veel informatie te vinden over de uitvaart zelf, maar ook over alle zaken die daarnaast ook geregeld moeten worden. Enkele van die onderwerpen zullen hieronder worden toegelicht. Denk allereerst aan en voorbespreking met een van onze deskundige medewerkers. In dit gesprek kunt u vertellen aan welke wensen de uitvaart moet voldoen. De uitvaartverzorging is immers pas geslaagd als al uw laatste wensen zijn volbracht. U kunt aangeven hoe u wilt dat nabestaanden uw uitvaart ervaren. Ook kunnen wij u begeleiden bij het opstellen van het testament. In dit document maakt u duidelijk welk deel van uw nalatenschap naar wie gaat. Krijgen de kinderen het huis? Krijgen de kleinkinderen geld? Als dit soort zaken dienen van te voren besproken te worden om verwarring te voorkomen. Zoals de site ook vermeldt: het kan maar beter duidelijk zijn. Tezamen met een notaris stelt u het testament op. De notaris bewaart het originele document en opent deze na uw overlijden. U krijgt uiteraard een kopie mee naar huis. Ook deze zaken zijn onderdeel van de uitvaartverzorging.

  Een complete uitvaartverzorging

  Iets waar veel mensen niet aan denken is de uitvaartverzekering. Een uitvaartverzorging kost helaas best veel geld omdat er veel werk verricht wordt door de medewerkers van ons bedrijf. We willen alle tijd voor u nemen zodat uw nabestaanden veel tijd kunnen nemen om waardig afscheid van u te nemen. Om deze kosten op te vangen is het mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Vredeburg is onafhankelijk en levert geen verzekeringen. Echter, wij hebben wel veel ervaring en contact met vele verzekeringsmaatschappijen in heel Nederland. U kunt dus ook terecht bij ons voor uw uitvaartverzorging als u geen verzekering heeft afgesloten. Naast een verzekering kunnen wij u assisteren bij het registeren als donor. Veel mensen hebben nooit de moeite genomen om donor te worden terwijl ze best bereid zijn om dit te worden. Als donor kan je mensen enorm helpen en zelfs levens redden. Veel van uw organen zijn nog in gezonde staat, mits ze vlak na uw overlijden worden getransplanteerd. Bij een complete uitvaartverzorging kunt u dus ook denken aan deze randzaken die u in eerste instantie misschien over het hoofd had gezien. Nu het belangrijkste deel van de uitvaartverzorging: de uitvaart zijn. Aan het begin van de dienst zullen de nabestaanden en andere genodigden verwelkomd worden in onze lobby. Afhankelijk van de afspraken die met ons zijn gemaakt krijgen deze gasten thee, koffie en iets te eten om in alle rust bij elkaar te zijn en het verlies te verwerken. Daarna zal er een dienst plaatsvinden. Wij kunnen u uiteraard begeleiden bij het vinden van een iemand die de dienst leidt, maar u mag dit natuurlijk ook zelf doen. Wij laten u hierin vrij. Vervolgens wordt de kist, door uw nabestaanden of onze medewerkers, naar buiten gedragen indien u begraven wilt worden. Uw kist zal naar het graf gedragen worden waar uw nabestaanden opnieuw de kans krijgen om afscheid van u te nemen. Daarna laten we de kist zakken en wordt het graf afgedekt. Net als een uitvaartverzorging is ook een kist in allerlei uitvoeringen te verkrijgen. We hebben dure eikenhouten kisten tot simpele houten kisten waarin u begraven kunt worden. Afhankelijk van uw budget kiezen we samen een mooie kist. U kunt zelf, of samen met uw nabestaanden, uitvaartmuziek kiezen. Misschien wilt u een mooi nummer uit uw jeugd laten spelen of een nummer dat uw familie altijd draaide. Ervaring leert dat muziek veel invloed kan hebben op de sfeer die in de zaal hangt. Bent u een zeer opgewekt en vrolijk persoon? Denk er dan eens over na om een opgewekt nummer te laten spelen. Dit zal uw familie doen terugdenken aan alle mooie en vrolijke momenten die jullie samen hebben beleefd. Dit kan de pijn doen verzachten. Onderdeel van de door ons geleverde uitvaartverzorging is dat wij u hierin deskundig adviseren. Wij hebben meerdere locaties waar wij de uitvaartverzorging kunnen uitvoeren. Misschien wilt u graag op dezelfde plek worden begraven als familieleden. Dit is allemaal mogelijk in overleg.

  Wilt u ook een goed geregelede uitvaartverzorging?

  Dus wilt u ook een mooie en complete uitvaartverzorging om uw nabestaanden in alle rust afscheid van u te laten nemen? Op onze website zijn alle opties te bekijken. Hebt u vragen over een uitvaartverzorging? Neem dan gerust contact op met ons. Afhankelijk van uw eigen voorkeur kunt u kiezen om te bellen of om een e-mail te sturen. In beide gevallen krijgt een deskundig en helder antwoord van een van onze medewerkers. Bij ons bent u altijd verzekerd van een complete uitvaartverzorging en deskundige medewerkers. Er iets niets zo vervelend als zaken die slecht geregeld zijn, zeker op een dag als deze. Kies daarom voor een uitvaart bij Vredehof voor een waardig afscheid.