Tuinkamers voor het comfortabele buitenleven

  Tuinkamers voor het comfortabele buitenleven

  • Geplaatst op: 22 mei 2015 in Nieuws

  Welkom bij Ter Huurne, de specialist op het gebied van zowel het produceren, fabriceren als het leveren van serres, tuinkamers, lichtstraten, carports en andere lichtoplossingen voor uw woning waarvan u zult genieten. Wij hebben vele jaren ervaring in het vak en leveren onze hoogwaardige producten niet alleen in Nederland maar doen ook zaken met Duitsland. Wij hebben een ruime showroom waar u al onze hoogwaardige producten met eigen ogen kunt bekijken op het moment dat het u uitkomt. Bent u eigenaar van een woning, maar zou u graag van meer zonlicht willen genieten? Dat begrijpen wij bij Ter Huurne maar al te goed. Om van meer zonlicht te genieten hoeft u niet direct te verhuizen, want er zijn verschillende oplossingen om voor meer zonlicht te zorgen en de beste oplossingen kunnen wij u bieden. Heeft u al wel eens nagedacht over de mogelijkheden van tuinkamers of serres of het laten plaatsen van een lichtstraat? Als u niet direct wilt verbouwen dan zijn tuinkamers een zeer goede optie en wel om de volgende redenen. Ten eerste zijn tuinkamers goedkoper dan serres. Serres houden een verlenging van uw woning in en daar komt wat meer verbouwwerk bij kijken. U geniet met een tuinkamer echter van dezelfde voordelen, zonder een verbouwing. Bij Ter Huurne vinden wij het heel erg belangrijk om er voor te zorgen dat wij een optimale service kunnen bieden. Wij houden onze standaarden graag hoog en daar plukt u de vruchten van. U kunt bij Ter Huurne rekenen op een uitmuntende service, maar wat nog meer?

  • Een weelde aan mogelijkheden om uw woning lichter te maken.
  • Een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring dat u bij kan staan.
  • U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op ieder moment.
  • U geniet van een zeer uitgebreid aanbod aan lichtoplossingen.
  • Wij hebben het gehele productieproces in eigen hand.

  Tuinkamers of andere oplossingen

  Als u wilt kiezen voor mooie tuinkamers of een tuinkamer waar u kunt genieten van het buitenleven gevoel terwijl u toch beschut bent tegen invloeden van buitenaf, dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Andere oplossingen die wij bieden hebben allemaal zo hun eigen voor- en nadelen maar hoe beter u uw keuze toespitst op uw woonsituatie, hoe beter wij u ook van dienst kunnen zijn. Daarom zullen wij u altijd een aantal relevante vragen stellen wanneer u contact met ons opzoekt voor het laten plaatsen van tuinkamers of een van de andere oplossingen. Wilt u tuinkamers, of andere mogelijkheden met eigen ogen komen bekijken, dan kan dat in onze showroom. Onze showroom is zes dagen in de week open. Alleen op zondag zijn wij gesloten. Ook bij onze showroom vindt u mensen die u kunnen helpen. Het bezoeken van de showroom voor het bezichtigen van tuinkamers of serres wordt door veel van onze klanten omschreven als een leuk dagje uit. Het is ten slotte ook erg leuk dat u de mogelijkheid heeft om voor een dergelijke upgrade van uw woning te zorgen. Lichtstaten, beglazing, serres; U vindt het allemaal bij Ter Huurne! Heeft u grote interesse in het plaatsen van tuinkamers, dan willen wij u graag attenderen op de mogelijkheden om de kamer uit te breiden met een aantal van onze accessoires. Hierbij moet u denken aan zonwering, verwarming en windsensoren. Zonwering bij tuinkamers wordt in de meeste gevallen onder het glas geplaatst of gemonteerd. U kunt kiezen uit verschillende soorten doeken voor deze zonwering die passen bij uw persoonlijke smaak. Zo geeft u de tuinkamer met deze zonwering een zeer persoonlijke look en dat is iets waar veel mensen graag gebruik van maken.

  Zonwering en verlichting toevoegen

  Een andere mogelijkheid die met alle reeds genoemde mogelijkheden goed te verenigen is, is de verwarming. Het verwarmen van tuinkamers is, zeker in de koudere dagen, een zeer prettige optie en betekent dat u veel vaker gebruik zult maken van de ruimte. Het is dan ook een optie die wij van harte aanbevelen. Ook verlichting van de tuinkamers kan een echte toevoeging zijn waarvan u ontzettend veel plezier zult hebben. Wij kunnen zowel halogeen als led verlichting verzorgen en die kan zowel binnen als buiten de tuinkamers geplaatst worden. De bedoeling van een dergelijke kamer is dat het een plek is waarmee u uw woning verlengt terwijl u ook het gevoel heeft dat u buiten bent. Het is een aparte plek, waar u zich goed moet voelen, thuis maar buiten. Ter Huurne kijkt altijd naar wat er allemaal mogelijk is. Wij richten ons op woning en uitbreiding omdat ons hart uitgaat naar verbeteringen. Een woning is de plek waar mensen veel tijd doorbrengen. Investeren in een woning betekent dan ook investeren in uzelf. Licht kan ontzettend veel verschil maken in huizen die van zichzelf niet zo veel licht hebben. Een mens heeft licht nodig. U krijgt er meer energie van. Daarom is het niet alleen sfeerbepalend om veel licht in uw woning te creëren, maar heeft het ook effect op uw gemoed; en wel een positief affect. De manier waarop u het beste licht kunt toevoegen aan uw woning hangt eigenlijk voor een groot deel af van het soort woning dat u heeft. Want niet iedere oplossing past bij uw woning en op dat gebied kunnen wij u altijd adviseren. Wij bieden de beste oplossingen voor u door te kijken naar uw specifieke situatie. Neem contact met ons op als u wilt weten welke oplossing het beste past bij uw situatie en wij helpen u graag verder.

  Meer van Terhuurnebv.nl