Ter Huurne voor een carport op maat en aangepast op elke wens

  Ter Huurne voor een carport op maat en aangepast op elke wens

  Vijf jaar geleden hebben we een prachtig huis gekocht. Het is het huis van onze dromen en we hebben het gekocht met de bedoeling om er oud in te worden. Er hoefde niet veel aan te gebeuren en voor onze hobby, een oldtimer Mercedes, was de aangrenzende garage een perfecte plek! Ruim genoeg om er de auto in te stallen en daarnaast nog genoeg ruimte in de garage over om aan de oldtimer te klussen. Dat onze beide auto’s dan buiten op de oprit kwamen te staan, zagen we nog niet als een nadeel. Totdat een klein jaar na de verhuizing een hagelbui onze gemeente had geteisterd. Mijn auto stond op de oprit naast ons huis en had geen schade opgelopen. De auto van mijn man stond echter voor het huis en had, door het gebrek aan beschutting, flinke schade opgelopen. Zijn hele auto zat van motorkap tot aan de achterbak vol met kleine putjes. Zo zonde! Het was vanaf dat moment, dat we begonnen na te denken over de aanschaf van een carport of de uitbouw van de garage. Dat laatste bleek al snel een langdradig en duur verhaal te worden, want voor de uitbouw van de garage hadden we ten eerste een bouwvergunning van de gemeente nodig. Het was dan ook snel een bekeken zaak dat een carport de beste uitkomst van ons probleem was.

  Hoogstaande kwaliteit carport in verschillende uitvoeringen

  Juist omdat we nog niet eerder met het bouwen van een carport te maken hadden gehad, hebben we eens rondgevraagd in onze vriend- en kennissenkring. Daar hebben we totaal drie keer de naam Ter Huurne te horen gekregen. We zouden gek zijn als we voor een andere naam waren gegaan, want dit bedrijf werd tot drie keer toe volledig positief omschreven. We namen telefonisch contact op met het bedrijf en kregen van de telefoniste het advies om eerst eens op de site rond te kijken en ons te verdiepen in de verschillende soorten carport die het bedrijf aanbiedt:

  • Met gebogen overkapping (standaard of prefix);
  • Een eenzijdig gedragen carport;
  • Met een zadeldak;
  • Voorzien van een standaard lessenaar dak;
  • Met een solar overkapping.

  Op de site vonden we enorm veel foto’s van de projecten die Ter Huurne de afgelopen jaren had afgerond. Elke carport had zowel een praktisch doel als een mooie uitvoering. We kregen in ieder geval een goed beeld van wat we wel en niet wilden. We besloten in ieder geval voor een overkapping te gaan dat aan de zijkant van ons huis gemonteerd zou worden. We maakten een afspraak voor een bezoekje aan de showroom.

  Service van begin tot eind

  De showroom was een geweldige uitkomst voor het nemen van de beslissing. We werden ten eerste enorm vriendelijk ontvangen en werden volledig ingelicht over de carports, de opties en de kosten. We kozen voor een carport met gebogen overkapping in antraciet aluminium en gehard veiligheidsglas. De offerte werd opgesteld en we hebben eigenlijk ter plekke groen licht gegeven. We werden ingepland voor de montage en een kleine twee maanden later werden we de trotse eigenaren van een op het oog naadloos aan ons huis gemonteerde carport. Beide auto’s kunnen we eronder kwijt en het model en de uitvoering van de overkapping is een mooie aanvulling op onze woning. Van het begin tot het eind, van informatievoorziening tot aan de montage en van de opties tot aan de prijzen: We zijn voor de volle honderd procent tevreden over Ter Huurne. Zij staan niet alleen kwaliteit, maar leveren volledige service voorzien van een flinke toef klantvriendelijkheid.