Sleutelhanger voor feestje van mijn zoon

  Sleutelhanger voor feestje van mijn zoon

  Sleutelhanger voor feestje van mijn zoonMijn zoontje wordt over twee weken zes jaar en hij wil graag zijn vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Hij vind het altijd erg leuk om met zijn klasgenoten te spelen en bijna elke dag wil hij bij iemand anders spelen. Sommige kinderen hebben een favoriete vriendje, of vriendinnetje, maar het lijkt net of het bij hem elke week iemand anders is. Dat vind ik niet erg, zolang hij maar lekker aan het spelen is en vriendjes heeft. Door mijn zoontje heb ik veel ouders leren kennen en dat vind ik wel een grote bijkomstigheid van kinderen. Ik en mijn vriendin zijn een paar jaar geleden naar een nieuw dorp verhuisd en hiervoor kenden wij beide niet zoveel mensen. Maar sinds mijn zoontje naar de basisschool gaat hebben wij een veel grotere kennissenkring in het dorp. Doordat hij veel vriendjes heeft wordt hij ook vaak uitgenodigd op feestjes van klasgenoten, het lijkt bijna elke week wel raak. Dat vind ik soms wel wat lastig, want dan moeten we ook elke keer een cadeautje kopen. Niet dat ik het erg vind om iets te kopen, maar na een tijdje weet je echt niet meer wat je voor iemand moet kopen. Gelukkig komen de ouders vaak met een lijstje aan, of kan mijn zoontje helpen. Ik merk dat de vriendjes en vriendinnetjes vaak een tasje met snoep en kleine speeltjes mee naar huis krijgen na de verjaardag. Dat was heel anders in de tijd dat ik jong was, volgens mij werd dat nooit gedaan. Laatst kwam hij thuis met een tasje met daarin een sleutelhanger. Hij vond de sleutelhanger zo leuk, dat hij wij hem aan zijn schooltas hebben gedaan. Het is een sleutelhanger met een figuurtje van zijn favoriete tekenfilm en als je er in knijpt, dan wordt zijn oog groot. Kinderen vinden soms iets kleins, zoals een sleutelhanger veel leuker dan een groot cadeau. Dit jaar hebben mijn vriendin en ik ook besloten om na zijn verjaardagsfeestje een tasje met snoep en iets kleins te geven.

  Sleutelhanger gekocht bij speelgoedfamilie.nl

  Omdat hij vaak wordt uitgenodigd voor verjaardagsfeestjes, proberen wij ook alle kinderen uit te nodigen waar hij is geweest. Het wordt een groter feestje dan wij in gedachten hadden, maar wij vinden dat we het niet kunnen maken om een aantal kinderen niet uit te nodigen. Helaas was het zoeken en kopen van een sleutelhanger voor elk kind wat lastiger. Je wilt voor elk kind wat leuks kopen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van speelgoedfamilie.nl, daar hebben ze een groot assortiment met verschillende prijzen. Ik vond het lastig om een selectie te maken, maar gelukkig konden ze me bij de klantenservice goed helpen. Ze vroegen mij wat ik ongeveer per sleutelhanger wilde betalen en de leeftijd van de kinderen. Ze gaven een aantal voorbeelden wat veel verkocht wordt voor die leeftijd en daaruit maakte ik een selectie. De bestelling is al binnen en ik verwacht dat de kinderen het erg leuk gaan vinden. Over twee weken is het feestje, dan zullen we merken wat de kinderen er van vinden.   

  Bij de Speelgoedfamilie kies je voor hangers van:

  • Tekenfilms
  • Dieren
  • Voetbal
  • Hartjes
  • En diverse thema’s voor jongens en meisjes

  Voor de aankoop van de sleutelhangers was speelgoedfamilie.nl een goede keuze, daarnaast hebben ze ook veel speelgoed. Ik had nog even rondgekeken op de website en ga hier ook het verjaardagscadeautje voor mijn zoontje kopen. De service en levering is goed, dus ik verwacht dat dit ook goed gaat komen.