Pennen

  Pennen

  Ga voor een indrukwekkend relatiegeschenk en laat pennen graveren bij Drukwerkdeal. Niet alleen is graveren een mooie manier om een logo, naam of boodschap te vereeuwigen in een pen, maar het materiaal van de pen is vaak ook van goede kwaliteit. Graveren gebeurt meestal in luxe metaal materiaal. Drukwerkdeal heeft meerdere uitvoeringen in het assortiment waarbij graveren mogelijk is. Het totaalproduct is behoorlijk chic en je gaat hier zeker een goede indruk mee maken. Helemaal als je kiest voor de exclusieve Parker pen. Jouw zakenrelaties zullen vereerd zijn de pen te ontvangen en deze met plezier gebruiken. Bekijk welk model aansluit bij jouw idee voor pennen graveren en welke ook aansluit bij de uitstraling van jouw zakenrelaties. Belangrijk is een model te vinden die iedereen graag gebruikt en bij iedere gelegenheid past. Kies je voor pennen graveren om jouw kantoorvoorraad aan te vullen, dan ga je zeker een goede indruk maken bij de medewerkers. Natuurlijk is dit ook een leuk geschenk om te geven aan de werknemers. Iedereen gebruikt nog regelmatig een pen en het is altijd een leuk cadeau om te ontvangen. Drukwerkdeal beschikt over de juiste technieken om het graveren op een prachtige en kwalitatieve manier plaats te laten vinden.

  Pennen graveren: een nauwkeurige techniek

  Schrijven is ondanks alle computers en digitalisering nog steeds belangrijk. Veel mensen lopen nog rond met kladblok of een notitieboek om notities te maken. Voor het werk of bij een bijeenkomst of tijdens een training. Handtekeningen worden gezet met een pen en hoe mooi is het als hiervoor jouw relatiegeschenk gebruikt wordt. Kies voor pennen graveren een luxe pen uit. Het assortiment van Drukwerkdeal voor pennen graveren bestaat uit de volgende uitvoeringen:

  • Byron
  • Dickens
  • Steinbeck
  • Bukowski
  • Kerouac

  Al deze modellen hebben een stijlvolle uitstraling en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan de kleur kiezen die past bij jouw bedrijf. Heeft jouw logo een blauwe kleur, dan is dat de gepaste kleur voor jouw modellen. Of ieder andere kleur die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Pennen graveren vraagt om stijl en klasse. Meer informatie over het materiaal lees je in de informatiesheet. Deze is opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen een geschikt ontwerpbestand instuurt. Hier staan ook de afmetingen van de modellen in weergegeven. Bij pennen graveren denk je vanzelfsprekend aan metaal materiaal, maar deze zijn ook verkrijgbaar in kunststof, aluminium en RVS. Hier staat ook welke inktkleur de pen bevat. Bij veel uitvoeringen is dat blauw. Alleen de Parker pen beschikt over een zwarte inktkleur. Lees de informatiesheet op je gemak door om de juiste pen te selecteren. De sheet is te vinden onder de tab Aanleveren in de bestelpagina van Drukwerkdeal.nl.

  Stel je pen samen

  Zodra je het type pen hebt gekozen die je wilt bestellen, kom je in het menu waarin je de rest van de vormgeving kan selecteren. Het vormgeven is binnen een paar stappen gedaan. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleur selecteren en het aantal stuks die je wilt bestellen aangeven. Vanaf 100 stuks kan je een bestelling voor pennen graveren doorgeven en het maximaal aantal stuks is 2500. De prijs is vanzelfsprekend afhankelijk van de oplage, maar ook de snelheid van de levering. Gewoonlijk staat er 10 werkdagen voor, maar je kan ook kiezen voor een express levering van 7 werkdagen. In het menu wordt direct de datum weergegeven wanneer je de bestelling gaat ontvangen. De website Drukwerkdeal.nl is meer dan een bestelmenu van de online drukkerij. Het biedt ook veel informatie over de werkwijze en tips om jouw bestelling zo professioneel mogelijk te maken.