Kraamcadeau

  Kraamcadeau

  • Geplaatst op: 22 januari 2015 in Nieuws

  De geboorte van een baby is een feestelijke gebeurtenis en het is dan ook een goede gewoonte om de nieuwe ouders te feliciteren hiermee. Dat doet u natuurlijk door bij ze op kraamvisite te gaan en een kraamcadeau te geven. Het lastige is echter altijd, wat moet u ze nu als kraamcadeau geven? In het verleden was het een goede gewoonte om kleertjes te geven voor de eerste maanden, aangezien jonge ouders vaak weinig geld te besteden hadden en dit zeer zeker goed gebruikt kon worden. Natuurlijk kunt u er nog steeds voor kiezen om babykleertjes te geven, het punt is alleen dat veel aanstaande ouders zo verrukt zijn over de zwangerschap, dat ze niet kunnen wachten tot het zover is en daarom zelf al allemaal babykleertjes aan gaan schaffen. Aangezien de baby natuurlijk groeit als kool, is hij of zij er zo weer uitgegroeid. Het is daarom vaak ook zonde om als kraamcadeau babykleertjes te geven, vaak zal dit maar een paar keer gebruikt kunnen worden voordat het te klein is geworden. Maar wat moet u dan wel geven? Sommige mensen kiezen ervoor om kleren te kopen die wat groter zijn, voor als het kindje een paar maanden oud is. Aangezien maar weinigen dit geven als kraamcadeau, hebben de ouders hier veel meer aan. Bovendien hebben ze vaak zelf voor deze leeftijd nog niets gekocht. Het is dan handig om wat op de groei in de kast te hebben. Maar wat nu als u het helemaal niet leuk vindt om kleertjes te geven, wat moet u dan kopen als kraamcadeau? Kleren zijn immers zo persoonlijk en het kan maar zo zijn dat u iets koopt wat de ouders helemaal niet mooi vinden of wat het kindje niet goed staat. Gelukkig zijn er ook nog heel goede andere opties.

  Ideeën voor een kraamcadeau

  Als u niet goed weet wat u moet kopen als kraamcadeau, dan kunt u natuurlijk eens wat op internet rondkijken of een kijkje nemen in een speciaalzaak. U zult dan genoeg ideeën opdoen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het geven van wat speelgoed. Ook hierbij geldt weer dat heel veel mensen iets meenemen voor die eerste maanden en het dus op zich wel leuk is om voor het kraamcadeau iets uit te kiezen waar ze later ook nog wat aan hebben. Niet alleen speelgoed is natuurlijk leuk om te geven, u kunt ook kiezen voor het geven van een leuk kinderboek als kraamcadeau. Hier kunnen de ouders eerst uit gaan voorlezen en als het kindje eenmaal groot genoeg is, kan het er zelf uit gaan lezen. Dit zal zeker voor waardevolle herinneringen zorgen. Wat ook bij veel mensen populair is om te doen, is het geven van iets waarin de naam van de kleine gegraveerd is. U kunt dan denken aan een zilveren rammelaar of aan een speciaal besteksetje. De gegraveerde naam maakt het geheel persoonlijk en geeft het een hele extra dimensie. Het nadeel van al deze hiervoor genoemde ideeën is echter dat steeds meer mensen voor dergelijke cadeaus kiezen als kraamcadeau. De ouders hebben er natuurlijk niets aan als ze meerdere besteksetjes krijgen of meerdere gegraveerde rammelaars. Veel mensen vinden het daarom heel erg lastig om een origineel kraamcadeau te vinden.

  Origineel cadeau

  Wilt u met een echt origineel kraamcadeau komen? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij Babyklokje.nl. Zoals de naam al aangeeft kunt u hier heel leuke babyklokjes bestellen. Waarom is dit nu zo’n goed idee? Omdat de ouders bij de inrichting van de babykamer vaak aan heel veel dingen denken, maar niet aan de aanschaf van een klok. De baby kan immers toch nog geen klokkijken. Maar de ouders natuurlijk wel en ze zullen er dan ook al snel achter komen dat het toch wel erg handig is om te weten hoe laat het is als zij de kleine in slaap aan het wiegen zijn of aan het verschonen zijn. Dat maakt een klok een erg goed kraamcadeau. Bij Babyklokje.nl bestelt u bovendien niet zomaar een klok, u kunt hier een zeer persoonlijk klokje laten maken. Dit wordt gedaan op basis van het geboortekaartje. De afbeeldingen, naam en geboortegegevens worden hiervan overgenomen en hier wordt een persoonlijk ontwerp van gemaakt. Dit betekent dat iedere klokje dat bij hen gemaakt wordt, helemaal uniek is. Dat maakt het natuurlijk een ontzettend leuk kraamcadeau en bovendien een zeer mooie herinnering aan de geboortekaart. Het ontwerp van de kaart is immers vaak met veel zorg uitgekozen en het is dan eigenlijk ook jammer dat er maar zo kort van genoten wordt. Door dit ontwerp te gebruiken in de klok, kan er nog vaak van genoten worden. U kunt bij Babyklokje.nl dus een zeer unieke babyklok laten ontwerpen als kraamcadeau, maar het kan natuurlijk zijn dat u dit iets te weinig vindt om te geven. Daarom kunt u bij hen ook kiezen voor verschillende pakketten:

  • basispakket: klok met babymutsje
  • plus pakket: klokje, mutsje en slabber
  • luxe pakket: babyklok, babymuts, slabber en speelkleed

  Het mutsje, de slabber en het speelkleed kunnen, als u dat wilt, bedrukt worden met de naam van het kindje. Uiteraard hebt u altijd de keuze uit blauw of roze, zodat het cadeau helemaal bij de jonge spruit past. Afhankelijk van uw budget en van wat u leuk vindt om te geven als kraamcadeau, kunt u dus voor alleen een klokje of voor een van de drie pakketten kiezen.