Kinderparaplu

  Kinderparaplu

  • Geplaatst op: 15 februari 2015 in Nieuws

  In Nederland zijn er vaak dagen dat het regent. Zolang u de deur niet uit hoeft, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Maar het wordt al een stuk lastiger als u de kinderen bijvoorbeeld naar school moet brengen. Doet u dit lopend, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van een paraplu, zodat u niet nat wordt. Maar hoe doet u het met de kinderen? De beste oplossing is het gebruik van een kinderparaplu. Natuurlijk kunt u in plaats van een kinderparaplu een gewoon exemplaar gebruiken, maar dit heeft als grote nadeel dat ze te groot zijn voor de kids. Ze zijn daardoor moeilijk hanteerbaar voor hen en bovendien is het handvat vaak te groot, waardoor ze de plu moeilijk vast kunnen houden. Door de grootte is er ook meer risico dat de wind eronder komt en ze met paraplu en al omver trekt. Dit is dus bepaald geen ideale oplossing. Ook zou u in plaats van voor een kinderparaplu natuurlijk kunnen kiezen voor regenkleding. Dat heeft als pluspunt dat de kinderen de handen vrij hebben. Maar het heeft weer als nadeel dat er dan allemaal natte regenkleding op de kapstokken bij school komt te hangen. Deze kleding hangt de hele dag tegen elkaar aan en wordt daardoor slecht droog. Hierdoor gaat het niet al te fris ruiken. Bovendien hebt u ook het probleem dat kinderen snel groeien en dus zo weer uit hun regenkleding gegroeid zijn. Hier hebt u met een kinderparaplu allemaal geen last van en dat maakt het voor veel mensen dan ook een ideale oplossing. Als u de kleintjes op de fiets naar school brengt, dan hebt u hier natuurlijk weinig aan. Maar gaat u altijd te voet, dan is een kinderparaplu dus een ideale manier om ervoor te zorgen dat uw kids ook in de regen toch droog op school komen.

  Kinderparaplu verkrijgbaar in allerlei kleuren

  Als u een kinderparaplu aan gaat schaffen, dan hebt u tegenwoordig de keus uit heel veel verschillende kleuren en veel verschillende afbeeldingen of patronen erop. Dat is een groot verschil met vroeger, toen u al blij mocht zijn als u überhaupt een kleiner exemplaar kon vinden. De verschillende leuke kleurtjes en patronen hebben drie grote voordelen:

  • het valt in een paraplubak goed op welke kinderparaplu van uw zoon of dochter is
  • u kunt uw kind gemakkelijk herkennen op straat
  • uw zoon of dochter kan een exemplaar kiezen dat helemaal aan zijn of haar wensen voldoet, wat de kans een stuk groter maakt dat ze deze ook echt zullen gebruiken en niet kwijt zullen raken

  Aan wat voor soort kleuren en patronen moet u nu precies denken? In de eerste plaats zijn er natuurlijk de exemplaren die lijken op die voor volwassenen. De kinderparaplu is dan bijvoorbeeld uitgevoerd in één grondkleur en daarop zijn bijvoorbeeld witte polkadots aangebracht. Ook een optie is gewoon een helemaal effen uitvoering in één kleur, zoals rood, roze of blauw. Daarnaast is er natuurlijk nog de variant waarbij er afwisselend twee kleuren gebruikt worden voor de verschillende banen van de paraplu. Wilt u echter een echt bijzondere kinderparaplu, dan kiest u natuurlijk liever voor leuke plaatjes. Zo zijn er exemplaren met lieveheersbeestjes erop of met brandweerwagens. Ook bloemetjes, krokodillen, ridders en dinosaurussen zijn goede voorbeelden hiervan. Wat ook altijd leuk is voor een kinderparaplu, is als er uitsteeksels aan de bovenkant aanzitten. Bijvoorbeeld bij afbeeldingen van een bouwplaats, dat de hoogwerkers ook daadwerkelijk boven de rest uitsteken. Dat geeft nog meer sfeer en fleur aan de plu.

  Andere mogelijkheden

  Naast deze mogelijkheden wat betreft kleuren en patronen, zijn er nog meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kinderparaplu met een reflecterende rand. Dit is natuurlijk heel erg verstandig met het oog op de veiligheid als u vaak langs drukke wegen moet lopen en u deze ook over moet steken. Zelfs in het donker valt uw kindje dan in de regen goed op, dankzij de reflecterende strepen op de kinderparaplu. Wat ook een erg leuke optie is, die door uw kind zeker gewaardeerd zal worden, is een kinderparaplu die van kleur veranderd door de regen. Een voorbeeld hiervan is een blauwe paraplu met afbeeldingen van haaien en vissen erop. Normaal, als deze droog is, dan zijn de vissen en haaien wit tot grijs van kleur. Komt de stof echter in aanraking met water, dan worden de vissen oranje en de haai donkergrijs. Of u kiest voor een polkadot motief waarbij de stippen van kleur veranderen zodra er regen opkomt. Dit valt bij kinderen zeer in de smaak en de kans is dan ook groot dat u uw zoon of dochter ook een groot plezier doet met een dergelijk exemplaar. Wilt u ook graag een leuke kinderparaplu aan gaan schaffen, dan kunt u dit het beste doen via de webwinkel van Stoerekindjes. Bij hen vindt u namelijk een zeer ruime keus op dit gebied, dus de kans is dan ook zeer groot dat uw kinderen in deze webshop een kinderparaplu vinden waar zij helemaal blij van worden. Natuurlijk kunt u bij Stoerekindjes nog meer kopen dan alleen maar paraplu’s voor kinderen. U kunt bij hen bijvoorbeeld ook terecht voor regenlaarzen, regenjassen, regenponcho’s en regenbroeken. Dus ook als u op de fiets door de regen moet met uw kinderen om bij school of op de sportvereniging te komen, kunt u bij hen de producten vinden die u nodig hebt om hen onderweg droog te houden.