Incassobureau gezocht? CrediFin Nederland voor betrouwbare incasso’s!

  Incassobureau gezocht? CrediFin Nederland voor betrouwbare incasso’s!

  Bent u opzoek naar een professioneel incassobureau bij het vorderen van openstaande rekeningen? Incassobureau CrediFin Nederland staat voor u klaar. Heeft uw klant niet op tijd betaald? Maak dan een gratis account aan op onze website. Of het nu om een groot of klein bedrag gaat en of de vordering is betwist of niet. We lossen het samen met u op. Wij hanteren een no cure no pay werkwijze en de incassokosten zijn altijd voor de debiteur. Wilt u ook dat uw factuur als nog wordt betaald zonder hier zelf langer achteraan te hoeven gaan? Neem dan contact op met CrediFin Nederland. Upload eenvoudig én gratis de betreffende factuur en wij gaan gelijk voor u aan slag!

  Efficiënt incasseren

  Incassobureau CrediFin Nederland biedt u maar liefst 90% slagingskans. Ons team heeft al ruim 12,5 jaar ervaring met incasseren en gedurende deze periode zijn er ruim 10.000 accounts aangemaakt. Als incassobureau hebben wij in al deze jaren ruim 90% van alle gevallen het volledig openstaande bedrag kunnen innen. Mocht het niet lukken via online communicatie, dan gaan wij over tot een huisbezoek. Blijkt dit ook niet het gewenste resultaat op te leveren, dan gaan wij als incassobureau over tot een gerechtelijke procedure. Hierover leest u meer op onze website.

  Werkwijze CrediFin

  Stap 1: Ga naar onze website en maak een gratis account aan. Vul al uw bedrijfsgegevens in en uw inloggegevens worden direct naar u verstuurd.

  Stap 2: U kunt eenvoudig uw incasso doorgeven door een factuur te uploaden in het online portaal als u ingelogd bent. Het is mogelijk om extra documenten te uploaden en daarbij heeft u een eenvoudig overzicht van de openstaande facturen bij ons.

  Stap 3: Wij controleren vervolgens de documentatie en versturen bij akkoord gelijk een brief en/of aangetekende e-mail™ naar de betreffende debiteur.

  Stap 4: Opvolgende documentatie en stappen kunt u 24/7 online volgen, zodat u altijd weet wat de status is. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op.

  Incassobureau CrediFin Nederland

  Ons motto luidt: ‘Vakkundig en innovatief incasseren voor een snel resultaat’. Om het incassoproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en vooral zeer doeltreffend, werken wij als incassobureau altijd met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Steeds meer mensen zijn online beter te bereiken. Wij incasseren op diverse manieren, waaronder iDeal betalingen, het benaderen van debiteuren via WhatsApp of social media en wij kunnen een aangetekende e-mail™ versturen. Daarbij wordt open en eerlijk gecommuniceerd, waarbij de frequentie hoog ligt. Onze vasthoudendheid staat namelijk hoog in het vaandel en is een belangrijke factor voor succes. Wij behouden hierbij een goede klantenrelatie uiteraard voor ogen, zodat mensen ook sneller zullen overgaan tot betalen en u weer zorgeloos verder kunt.

  Voordelen incassobureau CrediFin Nederland:

  • Ruim 12,5 jaar expertise
  • Snelle resultaten
  • Op basis van 100% no cure no pay
  • De volgende werkdag al een brief bij uw debiteur
  • Eenvoudig online facturen uploaden
  • Volg het incassotraject 24/7 in het online dossier
  • Direct uitbetaling na ontvangst
  • Gratis incasseren, de kosten zijn voor de debiteur
  • Doorzettende werkwijze met een hoge frequentie

  Bent u nog opzoek naar een professionele incassobureau? Maak dan gelijk uw gratis online account aan bij CrediFin Nederland en wij zorgen dat u snel de openstaande facturen zult ontvangen van uw debiteuren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of bezoek onze website voor meer informatie: credifin-nederland.nl! Ons team staat voor uw onderneming klaar!