Ik wil een goedkope container huren

  Ik wil een goedkope container huren

  Wanneer je een goedkope container huren wilt, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

  • Welk soort afval
  • Hoe frequent moet deze geleegd worden

  Een goedkope container huren valt en staat namelijk met het soort afval wat je hebt en hoe vaak je de container wilt laten legen. Wanneer je groente- en fruitafval (Swill) hebt zal het huren van een container altijd prijziger zijn dan een container voor plastic of papier. De container met Swill zal vaker geleegd moeten worden dan de containers die plastic of papier bevatten. Dat zal een van de redenen zijn dat deze containers prijziger zullen zijn. Waarmee overigens niet gezegd wordt dat je voor Swill afval geen goedkope container huren kunt. Een voorbeeld; wil je een Swill container van 120 liter 2 keer per week laten legen zal een contract je gemiddeld 122 euro per maand gaan kosten. Waar je voor een papier en karton container van 5000 liter voor 107 euro per maand ook twee keer per week kunt laten legen. Een goedkope container huren is dus per soort afval verschillend. Toch zal je merken dat de prijzen die net genoemd zijn bijzonder aantrekkelijk zijn. Dit zijn de prijzen die op moment van schrijven genoemd werden op bedrijfsafval.nl. Houd er rekening mee dat de prijzen tussentijds kunnen veranderen. Kijk voor meer informatie over een goedkope container huren op de website van Bedrijfafval.nl, bedrijfsafval.nl.

  Een goedkope container huren, kan dat ook flexibel?

  Wanneer je een goedkope container huren gaat bij Bedrijfsafval dan kan je in overleg zelf een schema bepalen voor leging van de container of containers naar keuze. Het is zelfs mogelijk om een spoedleging aan te vragen, of om het legingschema tijdelijk stop te zetten. Mocht je geïnteresseerd zijn in een container van Bedrijfsafval.nl, dan kan je erop rekenen dat een bestelde container binnen vierentwintig uur geleverd wordt. Mochten er problemen zijn met een van de rolcontainers, dan kan je contact opnemen via de website, en dan zal je zo spoedig mogelijk geholpen worden. Een goedkope container huren hoeft namelijk zeker niet te betekenen dat je geen service krijgt.

  Waarom is afval scheiden zo belangrijk?

  Wanneer het gaat om een goedkope container huren, dan is het scheiden van afval zeker belangrijk. Als je de verschillende prijzen ziet tussen restafval en Swill, welke relatief duur zijn tegen de prijzen van plastic en papier? Dan zorg je wel dat je papier en plastic in een aparte container komen. Dan hoeft je container voor restafval en Swill niet zo vaak geleegd te worden, wat al kosten bespaart. Maar de containers voor papier en plastic kunnen toch wel een maand op locatie staan zonder geleegd te moeten worden. Dit bespaart geld, maar is ook beter voor het milieu: er hoeft namelijk niet heen en weer gereden te worden met de wagen om de containers op te halen. Daarnaast maakt het goed scheiden van afval recycling mogelijk iets wat goed is voor het milieu omdat er van reeds bestaande producten opnieuw producten gemaakt kunnen worden. Er hoeven geen nieuwe grondstoffen voor aangesproken te worden, wat weer energie bespaart. Wil je dus besparen zowel op je portemonnee als energie? Dan is afval scheiden een goed punt om te beginnen. Ook wanneer het vertrouwelijke documenten betreft, kan je er zeker van zijn dat deze op een goede manier gerecycled worden. De inkt wordt uit het papier gehaald, waarna het papier tot een pulp wordt vermalen met behulp van water, en daarna kan er weer van alles van gemaakt worden, van toiletpapier tot printpapier.