Goede ervaring met goedkope taxi in Leiden

  Goede ervaring met goedkope taxi in Leiden

  Voor een lift naar de luchthaven waren een vriendin en ik op zoek naar een goedkope taxi te Leiden. Eerdere keren namen we de trein naar Schiphol om vervolgens onze vlucht te halen. De laatste keer dat we dat deden, hadden we echter een dergelijk slechte ervaring dat we besloten om een andere manier van reizen te gaan zoeken. Doordat onze trein niet verder kon, misten we onze vlucht. We konden helaas het geld voor de budgetticket niet terugkrijgen. Na een tijdje online rondgekeken te hebben, besloten we dat taxivervoer toch de beste optie zou zijn. We hebben allebei geen eigen auto en willen niet anderen lastigvallen met ritjes van en naar Schiphol vanuit Leiden. We waren het er echter wel over eens dat we echt een goedkope taxi in Leiden wilden vinden. Na enig speurwerk hebben we gelukkig ook een betaalbare optie kunnen vinden. Nu weten we een goedkope taxi voor Leiden en omgeving. Onze eerste ervaring met Taxi De Leeuw was erg goed. Van begin tot einde verliep de service uitstekend waardoor we ruim van tevoren op het vliegveld waren. Hieronder vertel ik graag wat meer over onze ervaringen met dit bedrijf.

  Waarom kozen we deze goedkope taxi te Leiden?

  Onze keuze voor Taxi De Leeuw was gebaseerd op enkele redenen. Niet alleen de prijzen spraken ons erg aan. Naast een goedkope taxi in Leiden zochten we natuurlijk ook een betrouwbaar bedrijf. We wilden er wel zeker van zijn dat we eerlijke, goede service zouden krijgen voor wat we betaalden. Toen we op Deleeuwtaxi.nl keken, hadden we er gelijk een goed gevoel zijn. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Je kunt alles snel en eenvoudig vinden. Bovendien staan alle prijzen en voorwaarden duidelijk op de website vermeldt. Daardoor wisten we dat we te maken hadden met een transparant bedrijf. Verder hebben we juist voor deze goedkope taxi in Leiden gekozen, omdat:

  • De tarieven er lager liggen dan bij alle andere taxibedrijven die we online bekeken hebben
  • Het mogelijk is om thuis opgehaald te worden. We hoefden alleen de koffers naar buiten voor het huis te brengen. Verder hoefden we vrijwel niet te sjouwen
  • Reserveringen zowel per telefoon als online gedaan kunnen worden

  Al met al zijn mijn vriendin en ik dik tevreden over het taxibedrijf. We zullen de volgende keer dan ook weer graag gebruikmaken van de service. Zelfs als we wel een eigen auto hebben, heeft een taxi huren veel voordelen. Je hoeft je auto bijvoorbeeld niet op een onbekende plek te parkeren en je weet zeker dat de koffers zullen passen.

  Echt een aanrader!

  Zoals je kunt zien zijn wij erg tevreden over Taxi De Leeuw. We kunnen het taxibedrijf dan ook aanraden aan iedereen die een goedkope taxi te Leiden zoekt. De chauffeur was bijzonder vriendelijk en maakte tijdens de rit een gezellig praatje met ons. We werden precies op tijd opgepikt en binnen zeer korte tijd waren we al op de plaats van bestemming. Ook op de terugweg verliep alles soepel en hadden we onze chauffeur snel gevonden ondanks de drukte. De reservering hebben we online gedaan. Op de website is een formulier te vinden waar je slechts enkele gegevens hoeft in te vullen. Zo heb je jouw goedkope taxi voor Leiden snel gereserveerd. Alleen je naam en emailadres worden gevraagd zodat het bedrijf contact met je kan opnemen. We gaven ook ons telefoonnummer zodat we beter bereikbaar waren. Verder moet je uiteraard het aantal personen en koffers aangeven. Na het invullen van de datum en tijd kun je je aanvraag opsturen en ben je helemaal klaar voor je reis.