Geef gebruikte trucks een tweede leven

  Geef gebruikte trucks een tweede leven

  Vele vrachtwagenchauffeurs werken doorgaans niet met hun eigen machine. De aanschaf maar ook het onderhoud van een eigen truck kan behoorlijk pittig zijn. Gelukkig is er nu hesselink-trucks.nl war u vele gebruikte maar goed onderhouden trucks zult vinden tegen lage prijzen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan niet alleen maar op de site maar kom ook eens langs om een proefrit te maken. Hesselink Trucks bevindt zich in Saasveld en daar bent u op afspraak van harte welkom. Natuurlijk onderhandelen we graag over de uiteindelijke prijs en het is tevens mogelijk om uw gebruikte wagens in te ruilen voor nieuwere merken en modellen. Hoe merkvast bent u eigenlijk? Rijdt u al uw hele leven Renault, Mercedes-Benz, Volvo of toch Scania? En wat te denken van de vrachtwagens van eigen bodem: Daf? Ook niet een onbekend merk. Een merk dat weliswaar al decennia lang geen personenwagens meer fabriceert maar wel een marktleider is op het gebied van trucks. Uiteraard zijn er altijd wel wat modellen van Daf te vinden dus u kunt spoedig uw slag gaan. Als u als vrachtwagenchauffeur bij een bedrijf gaat werken met uw eigen truck dan zal dat beslist lonen. U kunt nu zelfs als zelfstandig ondernemer aan het werk dus tel uit uw winst. Uw levensstandaard zal zeker toenemen dankzij de trucks van dit bedrijf. Maar ook ondernemers met een eigen distributiebedrijf, logistiek bedrijf dan wel transportbedrijf zijn bij ons van harte welkom om onze trucks af te nemen. Of het nu gaat om de aankoop van 1 wagen dan wel 10 stuks, wij beloven u dat u hier geen spijt van zult krijgen. Ze kunnen nog vele jaren zo niet decennia de weg op.

  Onze trucks zijn uitvoerig gekeurd, gerepareerd en getest

  Zijn uw vrachtwagens toe aan een nieuwe keuring dan wel onderhoud? Wij beschikken over alle mogelijkheden om dit uit te voeren. Dus niet alleen voor de inkoop en verkoop van trucks mag u op onze service rekenen. Dat is goed nieuws voor iedereen die investeert in onze trucks want u zoekt daarnaast natuurlijk ook naar een speciaal garagebedrijf.

  • Wij kunnen exportkentekens van 5 of 10 dagen regelen.
  • Douaneafhandelingen voor aankopen buiten de EU handelen wij voor u af.
  • Ook vervoer naar de haven kunt u aan ons uitbesteden.

  Zoals u daar wel uit op kunt maken is de verkoop binnen Nederland niet het enige wat wij doen. Binnen de EU gelden weer andere regels en dat geldt al helemaal voor de verkoop buiten de EU. Wij kennen al deze regels en kunnen er daarom ook voor zorgen dat een koper in Marokko snel over zijn trucks kan bezitten. Bij vragen raden we het u altijd aan om even met onze klantenservice te bellen of te mailen. Naast deze trucks bieden we een keur aan opleggers aan die natuurlijk ook geheel gecheckt en gerepareerd zijn waar nodig. Datzelfde geldt voor ons aanbod trekkers en trailers. Tot slot willen we u wijzen op onze machines. Zo hebben we op dit moment een heuse bulldozer in de aanbieding, handig voor diverse bouwtoepassingen, uiteraard volledig gekeurd.

  Diverse vrachtwagens, opleggers en trekkers koopt u natuurlijk bij ons!

  Laat u geen rommel in de maag splitsen en rijdt ook niet te lang door met een oude truck. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus investeert op tijd in een nieuwer model. Vergeet niet om onze site te bookmarken. Want wellicht vindt u op dit moment niet de juiste wagen, dit kan over een maand een heel ander verhaal zijn. Het zou dan zonde zijn als u die aanbieding misloopt.