Een professionele schoonmaker in Enschede nodig?

  Een professionele schoonmaker in Enschede nodig?

  Schoonmaken is misschien niet ieder zijn favoriete bezigheid. Toch zijn er ook veel mensen die hier juist een passie voor hebben en velen van hen werken bij ons. Kijkt u eens op reerinkschoonmaak.nl. U zult zien dat wij in geheel Twente schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Zoekt u bijvoorbeeld naar een schoonmaker in Enschede, Hengelo of Almelo? Dan zult u bij Reerink schoonmaak & onderhoud keer op keer slagen. Of het nu gaat om een druk huishouden waar beide partners fulltime werken of om een groot bedrijfspand dat iedere dag moet worden schoongemaakt, wij zijn van geen kleintje vervaard. En dat betekent dat we de juiste schoonmaker in Enschede voor uw wensen hebben klaarstaan. Tel uit uw winst want u hebt uw eigen personeel hier niet langer voor nodig. Wij werken op basis van vaste afspraken. Wilt u uw kantoorpand iedere werkdag na 5 uur laten stofzuigen en poetsen? Dan zal onze schoonmaker in Enschede met zijn team iedere werkdag op dat tijdstip bij u voor de deur staan. En als het gaat om een uurtje poetsen bij uw oma omdat ze dat werk niet langer zelf kan doen dan zal deze schoonmaker in Enschede uiteraard geheel naar behoren dat werk verrichten. Wij leveren dan ook maatwerk en houden erg graag rekening met de werkschema’s van uw personeel zodat we niemand voor de voeten lopen. Zo kunnen we tijdens kantooruren natuurlijk niet schoonmaken op de werkplekken zonder lawaai te maken. Misschien is het dan al wel mogelijk om bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen, openbare plekken zoals de kantine en de gang schoon te maken. Maar wij doen niets zonder goed overleg, de klant is voor de schoonmaker in Enschede de koning.

  Een schoonmaker in Enschede voor licht en zwaar werk

  Het is voor ons aldus geen enkel probleem om een contractje op te stellen waarin staat dat een schoonmaker in Enschede eens in de twee weken bij u langs komt om uw keuken en badkamer schoon te maken. Maar de meeste aanvragen komen toch wel van bedrijven die ons afhankelijk van de grootte van het pand en de intensiteit waarmee het gebruikt wordt, op gezette data inhuren voor zowel licht als zwaar werk. Zo kan de schoonmaker in Enschede naast diverse reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook:

  • Glazen wassen,
  • De gevel reinigen,
  • Zonnepanelen reinigen,
  • En zelfs industrieel reinigen.

  Maar ook qua groenonderhoud, facilitaire zaken en diverse overige diensten kunt u aan ons overlaten. Kijk maar eens naar de lijst met branches waarbinnen wij in het verleden hebben gewerkt. Het maakt voor ons niet uit waar in Twente u hulp wenst, een schoonmaker uit Enschede staat iedere dat weer voor u klaar. Wilt u daarom graag weten wat u dit gaat kosten? Dan is het zaak om een offerte op te vragen en dat kan in zijn geheel digitaal. Vul uw wensen, bedrijfsgegevens en overige informatie in. We komen dezelfde werkdag nog bij u terug.

  We bieden een keur aan diensten aan dus daag ons gerust even uit

  Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen of met ons bellen als u graag iets meer wilt weten over de schoonmaker in Enschede die uw leven flink kan veraangenamen. Wist u dat wij zelfs een nieuwsbrief hebben waar u gratis lid van kunt worden? Die digitale brief staat iedere maand weer vol met interessante feitjes uit de schoonmaakwereld. Laat dit werk in de toekomst over aan de professionals die hier iedere dag weer mee bezig zijn. Het zal bijdragen aan een goede hygiëne, uw HACCP blijft up to date en een gezonde werkruimte motiveert uw personeel om meer inzet te tonen.

  Lees meer…