Een opleiding voor certified open source intelligence specialist volgen

  Een opleiding voor certified open source intelligence specialist volgen

  Ik ben een aantal jaren geleden afgestudeerd en vond al vrij snel een startersfunctie bij een verzekeringsmaatschappij. Ik had vroeger nooit gedacht dat ik bij een verzekeringsmaatschappij zou werken, maar de startersfunctie leek mij interessant en een goede eerste baan. Ik vond het werk erg leuk en werkte in een jong team met veel gezellige collega’s, waardoor ik besloot om bij het bedrijf te blijven. Sinds dit jaar heb ik een andere baan bij dit bedrijf en moet nu meer onderzoek doen naar fraude met verzekeringen. Het bedrijf wilde dat ik een opleiding voor certified open source intelligence specialist zou volgen, zodat ik zou leren hoe ik informatie kon verzamelen op het internet en via sociale media. Via Aware Online kon ik de opleiding volgen en die vond ik zeer interessant om te doen en heb veel kennis opgedaan. Helaas zijn er veel mensen die frauderen en geld wilden ontvangen van een verzekering, zonder dat zij daar recht op hebben. Er zijn misschien ook mensen die niet goed de regels kennen en per ongeluk een bedrag claimen, maar veel mensen maken misbruik van hun verzekering. Verzekeringsmaatschappijen doen onderzoek als zij een claim niet vertrouwen en dit is iets waar ik mij nu mee bezighoud. Onderzoek doen lijkt gemakkelijk, maar het is belangrijk dat het op de juiste manier wordt gedaan, daarom heb ik de opleiding voor certified open source intelligence specialist gedaan. Toen ik zag dat deze functie vrijkwam bij de verzekeringsmaatschappij, wilde ik hier graag op solliciteren, want het leek mij een zeer interessante baan. Ik werd gelukkig uitgekozen voor de functie, maar moest wel mijn kennis bijwerken. Ik had weinig ervaring met onderzoek doen, daarom werd mij verteld, dat ik de opleiding voor certified open source intelligence specialist moest volgen. Ik werd de eerste paar maanden ingewerkt op de afdeling, daarna mocht ik de opleiding volgen.

  Een zesdaagse opleiding voor certified open source intelligence specialist

  Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die de opleiding van certified open source intelligence specialist aanbieden, daar is Aware Online er eentje van. Ik koos voor de opleiding bij dit bedrijf, omdat zij goed aangeschreven staan en veel van mijn collega’s positief over dit bedrijf waren.  Op de website van dit bedrijf kon ik precies lezen wat er behandeld zou worden tijdens de zesdaagse opleiding. Het leek mij een goed idee om de opleiding voor certified open source intelligence specialist bij Aware Online te volgen en ik schreef mij in voor de eerst volgende startdatum.

  Zeer leerzaam en leuke opleiding

  Een paar maanden geleden heb ik de opleiding voor certified open source intelligence specialist succesvol afgerond en ik vond het erg leerzaam en leuk om te doen. Je leert goed onderzoek doen en weet precies waar je rekening mee moet houden. De leraar was erg bevlogen en kon de stof goed uitleggen. Ik was erg te spreken over de opleiding certified open source intelligence specialist en raad het bedrijf Aware Online aan.

  • Ik moest deze opleiding verplicht doen voor mijn werk
  • Dit bedrijf staat goed aangeschreven
  • De leraar kon goed uitleggen en was zeer bevlogen
  • Ik heb veel aan de opleiding gehad     
  • Lees meer…