Een klusbedrijf voor Leiden en omgeving

  Een klusbedrijf voor Leiden en omgeving

  Wanneer u op zoek bent naar een klusbedrijf in Leiden of de omliggende omgeving is het belangrijk dat dit een erg betrouwbaar bedrijf is. Ook is het natuurlijk fijn wanneer de onderneming zo dicht mogelijk bij u in de buurt zit. Zo is de kans groter dat het bedrijf tijd en ruimte kan vinden in de agenda om voor u een klus uit te voeren. Voor een erkend klusbedrijf bij Leiden in de buurt is Timmers- en Aannemersbedrijf Winters een bijzonder goede optie. Doordat de onderneming al vele jaren actief is, heeft het een goede reputatie opgebouwd in de regio. Het klusbedrijf nabij Leiden heeft inmiddels al meer dan 46 jaar ervaring op het gebied. Ook de huidige eigenaar is al tientallen jaren verantwoordelijk voor het bedrijf. Circa 20 jaar geleden nam André Winters de klusonderneming over. Sindsdien is er ook een groot netwerk aan partners opgebouwd. Daardoor kan er gemakkelijk een volledige service aan klanten aangeboden worden. Zo zijn er onder andere elektriciens, stukadoors, loodgieters en schilders aangesloten bij Winters. Daardoor kunt u als klant voor vrijwel iedere klus terecht bij deze onderneming. Ontdek hieronder meer over het bedrijf en de beschikbare diensten en service.

  Waarom dit klusbedrijf nabij Leiden?

  Wat maakt Aannemersbedrijf Winters voor u een geschikt klusbedrijf bij Leiden? Er zijn vele redenen te noemen waarom juist dit bedrijf een goede keuze is. Iedere klant zal zo zijn of haar eigen reden hebben om voor dit klusbedrijf nabij Leiden te kiezen. Wellicht spreekt een of meer van onderstaande punten u aan:

  • De klusonderneming kan ingeschakeld worden voor zowel kleine als grote klussen.
  • U kunt er dus terecht voor klusjes in en om het huis, maar ook voor grootschalige projecten.
  • Via Winters kunt u ook andere vakmannen inhuren zoals metselaars en loodgieters. 
  • Het bedrijf heeft erg ruime openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag is het van 8.00 tot 18.00.

  Wilt u een beter beeld krijgen van wat deze klusonderneming voor u kan betekenen? Een kijkje op de website Aannemersbedrijfwinters.nl is dan een echte aanrader. Er zijn daar voorgaande projecten te zien die voor andere klanten zijn uitgevoerd. Zo krijgt u een erg een goed idee van alle klussen die het bedrijf voor u kan uitvoeren. Van een schuur tot een stalen trap en een dakopbouw tot een complete renovatie: alles is mogelijk bij Winters.

  Een project op maat aanvragen

  Heeft u interesse gekregen in dit klusbedrijf nabij Leiden? Dan kunt u op de website terecht om contact op te nemen met een medewerker. Ook kunt u eerst op uw gemak rondkijken op de site om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden. Weet u al goed wat voor project u uit wilt laten voeren? Dan kunt u daarvoor vrijblijvend een offerte aanvragen. Er wordt zo snel mogelijk een offerte opgesteld en naar u opgestuurd. Bij Winters wordt er naar gestreefd om transparant en klantgericht te werken. Ook daarom is dit klusbedrijf bij Leiden een zeer goede keus. De klant staat altijd centraal en er wordt per project voldoende tijd en aandacht genomen. Op die manier worden er altijd projecten op maat geleverd aan klanten. U kunt uw persoonlijke wensen en voorkeuren volledig aangeven. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld om uw gewenste klus uit te kunnen voeren. Neem vandaag nog contact op via de telefoon of mail en kijk wat er mogelijk is voor u. Een medewerker staat u graag te woord om u te informeren over de beschikbare service en diensten van het bedrijf. Lees meer…