Een fijne trimsalon in Geldrop

  Een fijne trimsalon in Geldrop

  Een fijne trimsalon in GeldropVoor mijn twee langharige teckels kom ik regelmatig bij Trimsalon Nikki. Dit is een erg fijne trimsalon in Geldrop die ik via www.trimsalon-nikki.nl ben tegengekomen. Bij deze trimsalon in Geldrop hebben ze oog voor huisdieren en leveren ze werk van kwaliteit. Mijn teckels zijn hier al kind aan huis en ze kennen mijn teckels dan ook goed. Dat vind ik wel heel belangrijk, want teckels zijn soms wat zenuwachtige hondjes en die moet je je met beleid behandelen. Nu zijn mijn teckels vrij speels en kunnen ze inmiddels alles wel hebben bij deze trimsalon in Geldrop en dat vind ik persoonlijk dan weer een hele geruststelling.

  Waarom we naar deze trimsalon in Geldrop gaan

  Langharige teckels zijn leuke beestjes die wat langer haar moeten hebben. Toch is het belangrijk om de vacht van deze hondjes goed te onderhouden en daar hoort een bezoek aan de trimsalon in Geldrop ook bij. Ik kom hier voor:

  • Het trimmen van de vacht
  • Het knippen van de nagels
  • Het checken van ogen en oren
  • Het wassen van de honden

  Ik vind mijn teckels echt geweldige beestjes en echt dol op ze, maar de verzorging kan ik tot op zekere hoogte zelf. Ik ben zelf helaas niet meer in staat om mijn hondjes in bad te doen en met langharige teckels is het zo dat ze af en toe getrimd moeten worden om de vacht niet te dik te laten worden en om ze schoon te kunnen houden. Het zijn natuurlijk kleine hondjes die laag bij de grond leven en daarom zorg ik er bij de trimsalon in Geldrop altijd voor dat het haar niet over de vloer blijft vegen. Hoe handig het ook mag lijken om twee levende bezems in huis te hebben, voor mijn teckels is het niet heel gezond dat er allerlei vuil in de vacht blijft hangen. Daarnaast kan de vacht heel warm zijn en helpt het de warmte te reguleren wanneer ik bij de trimsalon in Geldrop de vacht laat trimmen. Mijn teckels vinden dat altijd heel spannend, want ze weten dat ze dan volop de aandacht krijgen en als ze ergens van houden, dan is het wel van aandacht. Dit maakt het voor mij helaas te lastig om ze ook te wassen. Mijn teckels vinden het zo leuk om in water te spelen en gewassen te worden en omdat ze dat het liefst alle twee tegelijkertijd willen, is het voor mij niet te doen om dit zelf te doen. Ik kan ze dus bij deze trimsalon in Geldrop brengen en daar worden ze samen in bad gedaan en het is zo schattig om die twee helemaal in de shampoo te zien verdwijnen en dan vervolgens lekker te zien ravotten samen. En bij de trimsalon in Geldrop is dat allemaal mogelijk. Hier zijn ze ingesteld op allerlei honden en ook vooral op grotere honden dan die van mij. Twee blije teckels kunnen ze hier dus wel aan en volgens mij vinden ze het zelf ook nog heel leuk om mijn honden onder handen te nemen.

  De finishing touch

  Als het trimmen en wassen is gedaan wordt de laatste hand gelegd aan de verzorging van mijn teckels en dat is het knippen van de nagels en een laatste check om te zien of ze in optimale vorm zijn. Gek genoeg is het dan net alsof mijn teckels zich als herboren voelen. Als statige dames laten ze heel netjes de nageltjes knippen en kijken ze dan om zich heen alsof ze dames op stand zijn. Zo grappig is dat. Ze zijn duidelijk net zo tevreden over deze trimsalon in Geldrop als ik dat ben.