Een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken

  Een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken

  Ik ben een paar jaar geleden een bedrijfje gestart en werk alleen in dit bedrijf. Ik verkoop op verschillende marktplaatsen in Europa en kan daarmee gemakkelijk mijn producten in verschillende landen aanbieden. Ik koop de producten in het buitenland in, voornamelijk in Azië en verscheep alles naar mijn magazijn in Nederland, daarna stuur ik het weer door. Het afgelopen jaar ben ik aan het kijken hoe ik mijn kosten kan verlagen, zodat ik meer winst maak. Ik merkte dat ik kon besparen op verzendkosten door het formaat van verschillende dozen aan te passen. Ik vond het bedrijf dozenlatenmaken.nl en kon hier een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken, hierdoor bespaar ik een leuk bedrag per zending en maak meer winst. Een aantal jaar geleden las ik dat steeds meer mensen op marktplaatsen verkopen en ik vond dat erg interessant. Ik werkte destijds nog voor een bedrijf, maar was erg gelukkig bij dit bedrijf en wilde graag iets anders doen. Ik zocht informatie over hoe ik kon starten en begon mijn bedrijfje. In die paar jaar heb ik veel geleerd en verdien nu een mooi bedrag per maand. Ik heb een mooi assortiment aan artikelen en verkoop in verschillende landen. Ik probeer nu mijn kosten te verlagen en kan dit onder andere doen door een Amerikaanse vouwdoos in een ander formaat te gebruiken. Een aantal maanden geleden besloot ik om naar al mijn processen, kosten en inkomsten te kijken en merkte dat ik dozen gebruikte die groter waren dan nodig. Het formaat van een doos heeft veel invloed op de verzendkosten en daarom besloot ik om hier iets aan te doen. Het standaard formaat Amerikaanse vouwdoos bleek te groot voor mij en daarom wilde ik een kleinere doos bestellen. Ik kan dan iets minder producten in een doos stoppen, maar bespaar wel op de verzendkosten.

  Veel opties voor een Amerikaanse vouwdoos

  Ik ging op zoek naar bedrijven waarbij ik een Amerikaanse vouwdoos kon bestellen en zag dat een aantal bedrijven de dozen op maat konden maken. Een van de bedrijven die ik vond was dozenlatenmaken.nl, ze hebben een groot assortiment aan dozen. Op hun website kon ik gemakkelijk zelf aan de slag met mijn eigen doos samen te stellen. Er zijn veel opties beschikbaar, zoals de dikte van het materiaal, de kleur en je kan er zelfs een logo op drukken. Ik kon het ideale formaat voor de Amerikaanse vouwdoos kiezen en dit bedrijf kon ze voordelig voor mij maken.

  Een flinke besparing op de kosten

  Een paar weken later kwam mijn bestelling van de Amerikaanse vouwdoos aan en ik was er erg blij mee. De doos ziet er goed uit en is ook nog stevig. Een doos op maat laten maken is duurder dan een standaard formaat, maar uiteindelijk bespaar ik een mooi bedrag. Ik had een goede ervaring met dozenlatenmaken.nl en zal in de toekomst vaker bij ze bestellen.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan dozen
  • Je kan op de website gemakkelijk zelf een doos samenstellen
  • Er zijn veel opties beschikbaar
  • Ik kon mijn Amerikaanse vouwdoos voordelig bij hun inkopen 
  • Lees meer…