Baby’s only maakt fantastische babykleding

  Baby’s only maakt fantastische babykleding

  • Geplaatst op: 15 september 2015 in Nieuws

  Zoals vele al weten worden de producten van Baby’s only steeds populairder. U ziet steeds meer kinderen in deze kleding maar ook babykamers zijn vaak ingericht met spullen van Baby’s only. Sommigen zeggen zelfs dat het het snelst groeiende babymerk van het moment is. U kunt de producten van Baby’s only herkennen aan de mooie en nette breisels die ze hebben. Baby’s only is namelijk een dochteronderneming van Huisman Tricot, een brei onderneming die al jaren bekend staat als een van de beste van Nederland. Als u voor Baby’s only kiest, kiest u dus voor hoge kwaliteit. Een ander voordeel van dit merk is dat alle producten in Nederland worden gemaakt. Dit stimuleert dus de landelijke economie, maar geeft ook een leuk extraatje aan de producten.

  Baby’s only als dochteronderneming van Huisman Tricot

  Als u producten bij Baby’s only besteld dan zijn ze eigenlijk gemaakt door de onderneming Huisman Tricot. Dit is een groot overkoepelend orgaan dat allemaal brei artikelen maakt in Nederland en omliggende landen. Sinds 1973 is het een sterk groeiend bedrijf en heeft het vele verschillende productlijnen opgezet. Baby’s only is hier dus een van, en een zeer succesvolle. Een van de kenmerken van Huisman Tricot is dat ze zeer hoge kwaliteit leveren. Daarnaast zijn ze zeer exclusief, door de handgemaakte en in Nederland geproduceerde breisels. De doelgroep waar ze voor produceren is vooral midden en hoge inkomens. Huisman en Tricot zelf verkoopt alleen aan leveranciers die gespecialiseerd zijn in brei artikelen, ze leveren niet aan de consument zelf. Globaal gezien richten ze zich vooral op artikelen voor modebewuste vrouwen. Maar ze breiden zich nu dus ook uit naar babykleding, zoals te zien is aan de artikelen die te koop zijn bij Baby’s only. Ze vinden het doorgaan juist heel leuk om nieuwe en uitdagende kleding lijnen op te zetten en uit te proberen. Ze blijven zich dus uitbreiden en ze blijven innoveren. Naast kleding maken ze nu ook innovatieve producten voor in de badkamer en accessoires voor baby’s. Door de jaren heen is Huisman Tricot echt een begrip geworden. Ze staan vooral bekend om de flexibiliteit en snelheid waarmee ze produceren. Vaste klanten blijven altijd terugkomen omdat ze gewoon heen betrouwbaar zijn en weten waar ze aan toe zijn bij Huisman Tricot. Ook zijn ze zeer innovatief, ze vernieuwen bijvoorbeeld elk jaar hun collectie met nieuwe en hippe producten. Daarnaast is het fijn samenwerken met Huisman Tricot omdat ze een relatief klein bedrijf zijn met een korte communicatie lijn. Hierdoor kunnen dingen snel geregeld worden en kan er altijd wel iets aangepast worden. Deze flexibiliteit is een van de krachten van Huisman Tricot, als u persoonlijke wensen heeft dan kunnen ze altijd met u om tafel gaan om te kijken wat er mogelijk is. Hierdoor kunnen ze altijd aantrekkelijke designs leveren op het juiste moment. Iets wat erg nodig is in de mode industrie. Daarnaast is Huisman Tricot een van de laatste echt Nederlandse brei ondernemingen. Ze werken met traditionele en moderne technieken en leveren echte top kwaliteit. Het komt niet veel meer voor dat bedrijven met deze specialisatie en technieken werken. Het is absoluut geen massa productie, alleen maar exclusieve producten worden door hen geleverd. Bij Huisman Tricot verzorgen ze nog altijd de hele productielijn. Van stof tot levering wordt het door hen gedaan. Het fijne hieraan is dat er kleine en flexibele collecties geleverd kunnen worden binnen een korte tijd. Als winkel hoeft u dus niet maanden van te voren te bestellen en kunt u zelfs meedenken in de ontwerpen. U kunt zo uw eigen draai geven aan de kleding en accessoires die u verkoopt. Wat is er nou mooier dan dat?

  Babyproducten bij Villa vrolijk

  Een van de beste plekken om de Baby’s only producten te kopen is de webwinkel van Villa vrolijk. Ze hebben een enorm assortiment met Baby’s only producten. Enkele voorbeelden van producten van Baby’s only die u hier komt vinden zijn:

  • dekens
  • lampen
  • box kleedjes
  • opbergzakken
  • manden
  • muzieksterren

  Het fijne aan Villa vrolijk is dat ze echt verstand hebben van wat op het moment hip is en wat mooi is. Ze zoeken met zeer veel aandacht alle producten uit en zorgen ervoor dat u enkel uit absolute toppers hoeft te kiezen. Doordat ze veel verstand hebben van de markt en weten welke producten er te koop zijn hebben ze een fantastisch assortiment weten samen te stellen. De Baby’s only producten zijn dan ook stuk voor stuk super mooi. Door de hippe en vrolijke producten die ze in de webwinkel aanbieden onderscheiden ze zich zeker van de concurrent. Een ander groot voordeel van Villa vrolijk is dat ze uit eigen voorraad leveren. Hierdoor kunnen ze een hele snelle levertijd garanderen. Doordat ze alle producten al in huis hebben kunnen ze namelijk meteen de door u bestelde dingen opsturen. Zo kunt u lekker vanuit uw luie stoel mooie Baby’s only producten bestellen en ze een van de volgende dagen al in huis hebben. Als u voor meer dan 40 euro aan dingen bestelt dan krijgt u ook nog eens de verzendkosten cadeau. U hoeft dan helemaal niets te betalen voor de levering. Als u minder dan 40 euro uitgeeft in de webwinkel dan hoeft u ook maar 3,95 euro te betalen, dus dat is ook geen ramp. Als u nog vragen heeft over wat dan ook, u kunt altijd een mailtje sturen of gewoon even bellen.

  Meer van Villa-vrolijk.nl